Vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen

Een vrijgezellendag man of vrijgezellendag vrouw organiseren? Dat valt niet altijd mee. Laat ons je helpen. De leukste stad van Nederland waar alles kan en mag is natuurlijk Apeldoorn. Als het in Apeldoorn niet aangeboden wordt, is het waarschijnlijk nergens in Nederland te boeken. In dit brede aanbod is alles te vinden voor een geslaagde vrijgezellendag man of vrijgezellendag vrouw. Het aanbod van vrijgezellenfeestamsterdam.nl is voor iedereen geschikt maar om het makkelijk te maken hebben we de evenementen ook ingedeeld naar vrijgezellendag man en vrijgezellendag vrouw. Original Tours & Activities Apeldoorn BV, de evenementen organisator achter deze site is al jaren een betrouwbare partner voor het organiseren van vrijgezellenfeesten in Apeldoorn. Passend in het budget en 100% prijs-kwaliteitsgarantie.

Natuurlijk is een vrijgezellenfeest traditioneel een aangelegenheid voor alleen dames of heren. De aanstaande bruid en bruidegom gaan nog één keer los van elkaar op stap. Veel van onze arrangementen zijn geschikt voor zowel hem of haar maar de combinatie van verschillende arrangementen samen maken het een speciaal pakket voor heren of dames.

Vrijgezellendag man

Een glamour fotoshoot of een bonbonworkshop? Neeee, natuurlijk niet. Kerels willen vlotten bouwen in de gracht, whiskey proeven of 300 verschillende biertjes. Wij begrijpen dat maar al te goed. Een vrijgezellendag man bestaat uit een aantal onderdelen die we in Apeldoorn perfect invullen met verschillende evenementen. Een pain game waar we de pijngrens van de vrijgezel en het hele gezelschap testen is natuurlijk een goed begin.

Zo maken we het organiseren van de vrijgezellendag man een peuleschil. Na de pijntest gaan we verder met het onderdompelen van de vrijgezel op de Wallen. Maak een vlot in de gracht of test een aantal whiskeys op drinkbaarheid onder begeleiding van een Schot. Even afkoelen? Een bezoek aan de IJsbar is waaaanzinnig. Natuurlijk stoppen we even voor een gezonde (not) en voedzame (dat wel) maaltijd bij een Bourgondisch buffet. Daarna verder met de bierfiets door Apeldoorn. Op naar een klimworkshop (of is het nu beter om deze even aan het begin te plannen…) en afsluiten met een kroegentocht. Als deze vrijgezellendag man niet blijft hangen dan weten wij het ook niet meer. Ga snel verder naar het hele overzicht van evenementen voor een vrijgezellendag man.

Vrijgezellendag vrouw

Ter land, ter zee en het diner

Voor de dames pakken we het heel anders aan. Misschien beginnen met een pikante fotoshoot achter het raam en daarna city golf. Liever vertroeteld worden? Dan bestaat de vrijgezellendag vrouw uit een chocolade proeverij, gevolgd door een cocktail workshop onder leiding van een knappe cocktail shaker! Ook hoort een culinaire verrassing bij de vrijgezellendag vrouw. Samen met jou stellen we de mooiste vrijgezellendag vrouw voor je samen. En moet er een raar pakkie komen, hebben we daar ook nog wel wat leuks voor hangen.

Het belangrijkste van de vrijgezellendag vrouw is dat het een fijne herinnering is voor de vrijgezel. Als het goed is maakt ze deze dag maar één keer mee… Durven jullie wat verder? Wij hebben alles in huis voor een pikante vrijgezellendag vrouw. Een workshop naaktmodel tekenen met een mooie man, sjans workshop om nog één keer die lekkere vent te kunnen oppikken uit de kroeg en afsluiten met een workshop piemel schilderen. Hoe gek jij de vrijgezellendag vrouw ook wilt maken, het leukste aanbod kun je op deze site vinden.

Zijn de uitjes alleen voor vrijgezellen? Nee, natuurlijk niet. Ben je op zoek naar een leuk evenement in Apeldoorn om te ondernemen met je collega’s? Bekijk het aanbod op www.bedrijfsuitje-amsterdam.nl