Original Tours & Activities Nederland BV nu ook in Apeldoorn

Escape Apeldoorn Smartphone

Vanaf 1 mei is Original Tours & Activities Nederland BV ook aanwezig in Apeldoorn. Boek de leukste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes nu ook in Apeldoorn. Door samenwerking met lokale horeca en inkoop bij de leukste attracties in Apeldoorn en omstreken bieden we ook in Apeldoorn de leukste uitjes met perfecte verzorging aan.

Boek bijvoorbeeld de Escape Apeldoorn smartphone game. Ontsnap samen met uw gezelschap uit Apeldoorn door het oplossen van raadsels en puzzels gebaseerd op de geschiedenis van Apeldoorn. Of mag het iets gekker? Voer de meest funny opdrachten uit in het centrum van Apeldoorn tijdens een Crazy88, hét vrijgezellenfeest van Apeldoorn. Natuurlijk zijn de spellen I love Holland en Wie is de saboteur ook beschikbaar in Apeldoorn. Maar daar houdt het niet bij op. In totaal gaan we van start met ongeveer 100 leuke uitjes en arrangementen.

Boeken

Boeken is eenvoudig. Op deze site staat een leuke verzameling van mogelijke vrijgezellenfeesten en uitjes. Klik op de button “Offerte” en vul je gegevens in. Wij maken een op maat offerte voor je en na bevestiging van deze offerte is je uitje geboekt!