Escape Room Apeldoorn

NIEUW! Beleef een Escape Room als nooit te voren in het prachtige Apeldoorn! Vanaf heden bieden wij van Original Tours twee escape rooms aan in het centrum van Apeldoorn. Er is keuze uit de Paleiskamer en de Politiekamer, in beide kamers waan je je in andere sferen. Met onze huidige ervaring hebben wij 2 compleet nieuwe escape rooms gebouwd. Beide kamers bevatten special effects en technologische verrassingen geheel in stijl van het thema.

Bevindt u zich voor een uur in een totaal andere omgeving en laat je hersens goed kraken! Zijn jullie scherp genoeg om binnen 1 uur alle geheimzinnigheden op te lossen en te ontsnappen? Teamwork en communicatie zijn essentieel gedurende het spel. De Escape Room is geschikt voor iedereen! Om de hoek van het Leienplein bevindt zich de escape room. Meerdere kamers beschikbaar!

Zijn jullie er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan? Zodra jullie de speciaal ontwikkelde ruimte betreden gaat de tijd van start. Binnen 60 minuten moeten jullie uit deze ruimte ontsnappen. Dit klinkt makkelijker dan het is! In deze escape fase moeten jullie verschillende opdrachten, puzzels en raadsel gezamenlijk oplossen. Terwijl de tijd doortikt moeten de opdrachten zo snel mogelijk worden voldaan.. lukt het jullie om het hoofd koel te houden en alle aanwijzingen te vinden?

Ervaar een uitje vol spanning en adrenaline met de Escape Room Apeldoorn! 

We beschikken over 2 verschillende escape rooms die beide over een capaciteit van 15 personen beschikken. Denk gezamenlijk “outside the box” en ontsnap binnen de gegeven tijd. In de politiekamer waant je je op een politie bureau met een echte cel. In een race tegen de klok moeten jullie aanwijzingen, hints en clues ontdekken voordat de bewakers gaan patrouilleren in het gebouw. Ontsnappen jullie binnen de tijd aan de bewakers?

Met Paleis Het Loo in de nabijheid van de locatie van de escape room, kunnen jullie jezelf in onze andere escape room begeven in hoffelijke sferen. De koningin is door opstandelingen opgesloten en zit achter slot en grendel. Bevrijd de koningin en vind de sleutel om haar te helpen ontsnappen uit de Paleiskamer! Jullie ontsnapping wordt beloond met een leuke Escape foto.

We hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar voor onze Escape Rooms.

Reviews

Plaats uw review

Naam
E-mailadres
Titel
Score
Uw ervaring